Новини

БАТА с почетен сертификат и нов съюзен член след туристическата борса „Вашата ваканция“ в Бургас
04/04/2019 г.

БАТА с почетен сертификат и нов съюзен член след туристическата борса „Вашата ваканция“ в Бургас

На 4 и 5 април 2019 г. БАТА участва в XVII издание на Туристическа борса „Вашата ваканция“, която се проведе в Изложбен център „Флора“ в Бургас. На престижния форум, организиран от Бургаска регионална туристическа асоциация под патронажа на Министерство на туризма, община Бургас и областния управител на област Бургас, БАТАуспя да презентира дейността си и своите членове сред десетките представители на бизнеса, туризма и общините от Черноморския регион, от Източна и Южна България.

БАТА участва със свой щанд и получи Сертификат от Туристическа борса „Вашата ваканция“ за ползотворното си участие в работата й, като установи полезни контакти с нови туроператорски агенции, с представители на малки общини от южна и централна България и морския регион, запозна се с възможностите за развитие на бизнес и туризъм с Грузия, с която от това лято има фериботна връзка, което улеснява дейността на туристическите агенции и развитието на двустранния туризъм.

Богатата програма на борсата в Бургас даде възможност на представителя на БАТА – изпълнителния секретар Мариана Стоянова да проведе много контакти с представители на различни международни проекти, с представители на общини и фирми, които представят туристически обекти и услуги в сферата на туризма, да запознае местните туроператори и турагенти с дейността на БАТА и възможностите, които дава членството в нея.

На изложбения щанд бяха раздадени всички рекламно-информационни материали, подадени от членове на БАТА, бяха направени двустранни срещи с представители на общините и туристическия бизнес в Сливен, Свиленград, Приморско, Поморие, Кърджали и други.

Оферти
Условия за реклама в сайта на БАТА

Уважаеми колеги,   Имаме удоволствието да Ви предложим преференциални цени и условия за реклама на

Настаняване в Зайчар

Уважаеми колеги, Можем да Ви предложим настаняване на индивидуални туристи, както ина организирани групи в област Зайчар,

Концерт на живо и премиера на филма “Балканска мелодия”

Уважаеми Туроператори,   обръщаме се към вас с предложение за концерт и прожекция на филм. Със закупуването н

нов БАТА каталог

Бизнес Профили   Маркетингово-издателска къща „Инфо Клас“ има удоволствието да Ви покан

Семеен хотел-ресторант "Митницата", гр. Гоце Делчев, очаква ползотворно сътрудничество с туроператори

Семеен хотел-ресторант  „Митницата” гр. Гоце Делчев Уважаеми колеги и приятели, Имам удоволствието да предло