Новини

Ползотворно участие на БАТА в туристическо изложение Ваканция и СПА Експо 2019
02/17/2019 г.

Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) участва в най-мащабния туристически форум в България Ваканция& СПА Експо 2019, който се проведе в Интер Експо център от 14 до16 февруари 2019 г. БАТА бе част от националния щанд на България на Министерството на туризма, имаше и самостоятелен щанд в 36-то издание на международното туристическо изложение, в което участваха 380 компании от 25 държави и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия: участници, посетители и гости.

Представители на БАТА осъществиха ползотворни контакти с много туроператори и туристически агенции, представители на общини, национални и регионални туристически сдружения и информационни центрове, с пътнически агенции и с представители на туристическия бизнес от България и от различни държави.

В трите дни на туристическото изложение БАТА активно участва и в работната програма. В семинарната част на изложението, на 15 февруари в зала Пирин, БАТА организира презентация на тема "Промени в Закона за туризма относно пакетните пътувания" с лектор г-жа Емилия Елчинова, директор Дирекция Контрол на пазара“, КЗП. Залата бе препълнена от заинтересовани представители на туристически агенции, които имаха възможност да задават въпроси по темата. Веднага след едночасовото презентация на асоциацията пред участници в туристическия форум, последва официално подписване на споразумението между БАТА и ИР Иран за двустранно сътрудничество в сферата на туристическия бранш между двете държави.

По покана на организаторите г-жа Светлана Атанасова, Председател на БАТА, участва в кръглата маса на БРТПП за обсъждане на развитието на българо-руските взаимоотношения в туризъма.

На двата щанда на БАТА активно помагаха учeници от ПГ по туризъм „Алеко Константинов“ - Банкя, които провеждат стажа си за учебната 2018/2019 година в над 10 фирми - членове на БАТА.

Предстоят участия на БАТА в утвърдени туристически изложения във Велико Търново, Бургас и Русе в следващите месеци.

 


Оферти
Условия за реклама в сайта на БАТА през 2020

Уважаеми колеги,   Имаме удоволствието да Ви предложим специални цени и условия за реклама на 

Условия за реклама в сайта на БАТА

Уважаеми колеги,   Имаме удоволствието да Ви предложим преференциални цени и условия за реклама на

Настаняване в Зайчар

Уважаеми колеги, Можем да Ви предложим настаняване на индивидуални туристи, както ина организирани групи в област Зайчар,

Концерт на живо и премиера на филма “Балканска мелодия”

Уважаеми Туроператори,   обръщаме се към вас с предложение за концерт и прожекция на филм. Със закупуването н

нов БАТА каталог

Бизнес Профили   Маркетингово-издателска къща „Инфо Клас“ има удоволствието да Ви покан

Семеен хотел-ресторант "Митницата", гр. Гоце Делчев, очаква ползотворно сътрудничество с туроператори

Семеен хотел-ресторант  „Митницата” гр. Гоце Делчев Уважаеми колеги и приятели, Имам удоволствието да предло